Stutteri Limfjorden

Under om os

Hvem er vi

Vi er en familie på 4 som bor på en ejendom på Nordmors, tæt på skov og strand.


OTTO MØLLER HANSEN:

Otto er født i 1961 og har haft islandsk hest siden han var 13 år.Interessen kom sammen med, at hans gode ven og legekammerat i Nykøbing M. fik sin første islænder. Interessen for den Islandske hest har holdt ved siden.
Gennem årene har interessen udviklet sig til en passion for selve avlsarbejdet. Otto finder det utrolig spændende at matche hoppernes stærke contra svage sider med hingstenes ditto. De seneste år har dette givet succes idet vi har fået kåret et par afkom.

Til daglig driver Otto firmaet APD Huse som laver træhuse, stalde, omforandringer og tilligemed sælger en hel del kvalitetstræ.

PIA ØSTERGAARD BOLL:

Pia er født i 1966 og har som barn/ung aldrig beskæftiget sig med heste. Gennem årene har Ottos interesse haft en afsmittende effekt og den store forskel på hestene i avlsarbejdet har rigtig fået fat i hende. Interessen er de seneste år blevet større og større.
Til daglig arbejder Pia som omsorgsmedarbejder.
Pia skal deltage i et kursus for uddannelse til rideterapeut i foråret 2011.
 

CHRISTINA ØSTERGAARD HANSEN:

Christina er født i 1990 og har siden 3-års alderen været vild med den lille islandske hest. Hun har gennem barneårene brugt hestene som klatrestativer, og har redet rundt uden sadel/hovedtøj på avlshopperne, på markerne som en lille indianer. I dag er Christina en habil rytter der formår at få det bedste ud af hestene. Hun har en god forståelse af hestene og er god til at afrette unghestene.
Christina er pt. Under uddannelse til dyrepasser med den islandske hest som speciale.
Efter et år i praktik i Hirtshals, har Christina valgt, at komme hjem på vores eget stutteri og fortsætte sin uddannelse.


KATRINE ØSTERGAARD HANSEN:

Katrine er født i 1995 og hendes interesse for hestene ligger mest hos føllene, som hun nyder at omgås og gøre kælne og håndvante. Hun har redet lidt på rideskolen, sammen med veninderne eller sammen med Pia.

Hestene er familiens samlingspunkt og til stor glæde for os alle. Vi nyder at arbejde med hestene og diskutere bygning og avl. Det er superspændende.

Vores mål er kun at avle 1. klasses heste som vi i samarbejde med professionelle ryttere vil fremvise til kårng.

Stutteri Limfjorden | Nørremark 10, 7900 Nykøbing Mors - Danmark | Tlf.: 28510866 | krisser90@gmail.com